zondag 11 oktober 2015

Naples - Fort Myers

Vanochtend konden we tot 10 uur ontbijten dus we hadden om half 10 met Kir afgesproken. Het ontbijt was op zich wel lekker en ze hadden ook eieren en fruit. Het hotel is echt zeker een aanrader. Hierna zijn we naar Naples gereden en daar even het strand op gegaan. Je ziet gewoon echt dat Naples een duurdere stad is want er staan echt mega huizen en dure winkels.


Vanaf Naples zijn we doorgereden naar Fort Myers Beach. Hier zijn we verder niet uit de auto gegaan want het was bloedheet en als je de auto wilde parkeren moest je 10 dollar parkeergeld betalen.
We wilden naar de Miromar Outlet in Estero dus daar zijn we vanaf Fort Myers naartoe gereden.
Echt een super mooie outlet! En ze hadden vandaag Columbus Day sale dus dat was natuurlijk helemaal mooi meegenomen;)


We hebben hier eerst even wat gegeten want ondertussen hadden we toch wel een beetje trek gekregen. Bij de Guess zijn we alledrie geslaagd voor broeken. Kir en Frank allebei een spijkerbroek en ik een spijkerbroek en een zwarte broek. Allemaal 30% korting dus we betaalden nu voor een Guess broek zo'n 27 euro! Bij de Tommy Hilfiger heeft Frank nog 4 t-shirts gekocht. Bij de Gap winkel heeft Frank nieuwe slippers gekocht en ik 2 vesten. Al met al een goeie buit voor 2 uurtjes shoppen;)


Hierna zijn we naar ons volgende hotel gereden. La Quinta Sanibel Gateway. Op zich ook een prima hotel maar wel iets minder mooi dan de La Quinta in Naples. We hadden het zo warm dat we ons meteen omgekleed hebben en het zwembad zijn ingedoken. Bij de Dollar Tree hadden we luchtbedjes gekocht maar toen we ze uit de verpakking haalden bleek dat ze zo klein waren dat alleen onze grote teen erop past haha. En in die van mij zat meteen al een gaatje dus de 'luchtbedjes' hebben we maar meteen weg gegooid;)
Van de week nog maar even ergens anders kijken voor een luchtbedje.
Savonds zijn we naar Ford's Garage in Cape Coral gereden. Kir en ik hadden hier al zoveel over gelezen via het Florida Forum dat we daar gewoon heen moesten. Echt een super leuk en lekker restaurant! Je servet is een poetsdoek in een slang klem, boven de bar hangt een grote Ford, de wasbak in het toilet is een autoband, echt super leuk!




Groetjes vanuit het geweldige Florida!

4 opmerkingen:

  1. Zo te lezen vermaken jullie je goed en hebben jullie schitterend weer.
    We blijven gezellig met jullie meelezen en genieten van de mooie foto's.
    Groetjes Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke verhalen om te lezen en goed om te horen dat jullie het naar je zin hebben daar! Zeker wel weer heel anders dan de westkust of valt dat mee?

    Groeten,
    Ivan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Ivan,

      Ja het is wel heel anders dan de westkust maar ook weer super gaaf! Groetjes aan Nathas en kus voor Indy.

      Verwijderen