maandag 19 oktober 2015

Haines City - Wet n Wild & shoppen


Sorry voor de dag vertraging van het blog van gister maar we waren echt compleet gesloopt. 

Gisterochtend hadden we de wekker pas om half 9 gezet omdat we naar Wet n Wild gingen dus daar konden we wel wat later aankomen. Nadat we met onze ouders geskyped hadden zijn we rond half 11 vertrokken naar Wet n Wild. Het was vanochtend echt bizar druk op de 4 dus we hebben er echt ruim een uur over gedaan. Gierige Nederlanders als we zijn hebben we de auto aan de overkant van Wet n Wild bij de Walgreens geparkeerd. De planning was om toch niet zo heel lang te blijven en het scheelde toch weer 13 dollar parkeergeld;)
Bij het park aangekomen hebben we een kluisje gehuurd voor onze belangrijke spullen. Echt bizar hoeveel geld ze nog vragen voor zo'n kluisje! 13 dollar voor een dag!
We konden zo snel geen ligbedjes meer vinden dus snel onze spullen bij een tafel neergegooid en naar de lazy river. Onderweg kwamen we nog een glijbaan tegen dus hier was Frank nog even snel van af gegaan. Na een rondje lazy river is Frank weer in zn eentje van een hoge, steile achtbaan gegaan. De zon was flink aan het branden dus eerst even langs onze spullen om ons goed in te smeren. Hierna zijn we nog met zn 3e van 2 glijbanen geweest, eentje waarin je met zn 3e in een bootje zit en eentje waar je met een band vanaf gaat. Wel echt leuke glijbanen! Hierna nog even in het golfslagbad en na ruim 2 uur hadden we het eigenlijk wel gezien. Er waren ook best wel wat glijbanen waar je nog ruim een halfuur voor in de rij moest staan en daar hadden we echt geen zin in.
We gingen bij Wet n Wild meteen maar douchen en omkleden zodat we meteen door konden en niet eerst terug hoefden naar de villa. Rond een uurtje of half 3 zijn we naar de Orlando Premium Outlet gereden. Het was echt mega druk hier en we reden gewoon in de file richting de parkeerplaats. Uiteindelijk gelukkig toch nog een plekje voor onze auto gevonden. Ondertussen hadden we best wel trek gekregen want we hadden alleen ontbeten dus op naar de food court. Echt bizar dit is gewoon een soort plein binnen met allemaal tafels en aan de buitenkanten verschillende eettenten waar je overal wat te eten kunt halen. We hadden wel zin in een keer een 'normale' lunch dus lekker een broodje bij de Subway gehaald. Hierna konden we dan echt beginnen met shoppen. De credit card heeft goed zn werk gedaan! Frank is geslaagd voor 2 broeken, een trui en een shirtje. Kir had een broek, een shirtje, slippers, laarsjes en Uggs, en ik had 4 shirtjes, een broek, slippers en ook Uggs. Kir en ik natuurlijk helemaal gelukkig met onze nieuwe Uggs:) Frank had het na zo'n 2 uur shoppen wel gehad dus die hebben we op een gegeven moment op een terras achtergelaten zodat Kir en ik nog verder konden shoppen;)
Uiteindelijk was het gewoon al 7 uur toen we klaar waren met shoppen! Echt bizar zo goedkoop als het hier is. Echt nog een stuk goedkoper dan vorig jaar in het westen van Amerika. 
We hadden tegen Frank gezegd dat hij mocht kiezen waar we gingen eten omdat hij zo braaf op ons gewacht heeft tijdens het shoppen;)
Zijn naar de International Drive gereden en Frank zag op een gegeven moment Longhorn Steakhouse zitten en daar wilde hij wel eten. Na een halfuur wachten hadden we een tafeltje. Het duurde voor Amerikaanse begrippen echt wel lang voordat we het eten kregen, maar het eten dat we kregen was lekker!! Frank had een ribeye, Kir een burger en ik een T-bone steak. Echt mega lekker gegeten en zeker een aanrader!
De planning was eigenlijk om savonds naar Old Town te gaan voor de klassieke auto's die daar iedere zaterdagavond in een parade rijden maar ondertussen was het al kwart voor 10 voordat we klaar waren met eten dus we hadden besloten om lekker naar huis te gaan. Toen we over half 11 eindelijk thuis kwamen hebben we nog even wat gedronken en zijn we snel ons bedje in gedoken. Erg vermoeiend dat shoppen;)





Groetjes van ons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten