donderdag 22 oktober 2015

Miami

Aangezien het vannacht erg laat en erg gezellig was hadden we vanochtend geen wekker gezet. Helaas was ik weer gewoon om half 8 wakker. De andere twee lagen allebei nog in coma dus ik besloot ook om maar te blijven liggen. Het ontbijt is hier tot half 10 maar aangezien ik nog steeds niet echt leven had ontdekt bij de andere twee had ik besloten om dan maar niet te gaan ontbijten en dan zien we het straks wel. Even over half 10 was Frank wakker en een klein halfuurtje later was Kir ook wakker. Ik had eigenlijk bijna nergens last van (alleen beetje brak) maar Frank en Kir hadden allebei flink hoofdpijn terwijl zij eigenlijk nooit een kater hebben. Ze hebben dan ook al vrij snel nadat ze wakker waren aspirines erin gegooid in de hoop dat hun hoofdpijn dan zo over zou zijn. Even over twaalven zijn we eindelijk gaan 'ontbijten' bij de Subway. Zo'n lekker ontbijtje ging er wel in na de avond die we gehad hadden. We wilden vandaag eigenlijk een hop on hop off tour in Miami doen maar aangezien het al zo laat was hadden we besloten om vandaag lekker een dagje te relaxen aan het zwembad. Toen we terug kwamen in het hotel heeft Frank er nog maar 2 aspirines ingegooid en bij Kir was de hoofdpijn gezakt. Daarna lekker heel de middag aan het zwembad gelegen. Als het te warm werd doken we weer even het zwembad in om af te koelen om ons vervolgens weer te laten bakken door het zonnetje en dit ritueel herhaalde zich eigenlijk de hele middag. Om een uurtje of half 5 waren we er wel klaar mee en zijn we naar de kamer gegaan om te douchen en ons om te kleden. Daar kwamen we erachter dat het zonnetje vanmiddag wel erg goed zn best had gedaan want we waren alle drie wat verbrand. Bij mij is het zelfs zo erg dat ik zonder mn bikini toch nog een witte bikini aan heb;)
Door de flinke wind die er ook vandaag weer stond merk je eigenlijk te laat dat je aan het verbranden bent. Maar goed wie mooi wil zijn moet pijn lijden en eigen schuld, dikke bult.
We hadden besloten om bij TGI Fridays te gaan eten. Deze zit op Ocean Drive en nadat we onze auto ergens geparkeerd hadden zijn we daar naartoe gelopen. Wel echt een gezellige straat 's avonds dat Ocean Drive. Toen we net binnen zaten bij TGI Fridays begon het echt heel hard te regenen. Onze eerste echt Floridiaanse bui van deze vakantie. Het duurde ook maar een minuut of 10 en toen was het al weer droog. We hebben alle drie heel lekker gegeten maar we vonden het niet echt heel speciaal en de sfeer was er ook niet echt gezellig. Morgen maar kijken of we op 1 van de terrasjes bij Ocean Drive wat kunnen eten. We waren alle drie eigenlijk best nog wel moe van de avond ervoor dus we zijn lekker terug gereden naar het hotel. Nu nog even wat tv kijken en dan op tijd slapen zodat we morgen fris en fruitig zijn als we de hop on hop off tour gaan doen.

Groetjes van ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten