zaterdag 17 oktober 2015

Haines City - Universal Studio's

Vanochtend ging de wekker wel erg vroeg in onze villa. Om 7 uur stonden we al onder de douche want we gingen vandaag naar Universal! We hadden besloten om onderweg bij de Cracker Barrel te eten zodat we niet thuis nog een ontbijtje hoefden te maken. Hebben echt lekker ontbeten hier en het is echt een leuke zaak. Om kwart over 9 kwamen we bij Universal aan. We hadden besloten om eerst het Harry Potter gedeelte in Islands of Adventure te doen en daarna de Hogwarts Express naar het Universal park te nemen. Frank en ik zijn eerst samen in de Dragon Challenge geweest want daar was maar een wachtrij van 5 minuten. Echt een super gave attractie waarin we meteen aan de beurt waren. Hierna zijn we met zn 3e in The Forbidden Journey geweest en de wachtrij gaat door het kasteel van Harry Potter. Echt heel leuk om na de films gezien te hebben het idee te krijgen dat je echt door het kasteel loopt.Ook echt weer een hele goeie attractie. Daarna nog in de Flight of the Hyppogriff geweest, een achtbaan die we niet zo heel veel voor vonden stellen. Toen met de Hogwarts Express naar het andere park gegaan en ook de trein is weer precies zo gemaakt als in de film. Hierna zijn we in de Escape of Gringotts geweest, die vonden we eigenlijk nog leuker dan de Forbidden Journey. 








Toen was het onderhand weer tijd om te lunchen dus ergens weer een burger gehaald. Als we straks thuis zijn hoeven we de eerstkomende tijd echt geen burgers meer;) Hierna hebben we bijna alle attracties in Universal Studios gedaan op The Simpsons Ride na want daar stond steeds een wachtrij van 80 minuten..
Het was ondertussen al bijna 5 uur en dan zou dit park sluiten. Islands of Adventure was wel nog tot 8 uur open. We wilden de Hogwarts Express terug pakken naar Islands of Adventure maar hier stond een wachtrij van 75 minuten dus toen hebben we maar besloten om 20 minuten te lopen naar het andere park. Hier wilden we eigenlijk nog de water attracties doen maar aangezien het de hele dag bewolkt was (perfect pretpark weer dus) hebben we deze toch maar overgeslagen. We hebben wel even gekeken hoe nat je werd maar mensen kwamen er weer verzopen uit dus we hebben afgesproken dat we waarschijnlijk maandag nog even terug gaan om de laatste attracties te doen. Op de terugweg hebben we nog wel even de Spiderman 3D attractie mee gepakt. Ondertussen was het 7 uur dus we vonden het wel mooi geweest voor vandaag. We wilden graag bij Bubba Gump Shrimp eten maar hier was een wachtrij van een uur. Daar hadden we niet zoveel zin in dus op naar de auto en dan op de International Drive kijken om ergens wat te eten. Ik had al vaker wat gelezen over Bahama Breeze dus hier wilden we wel gaan eten. Het restaurant zag er echt al super gezellig uit met live muziek, fakkels en een caribisch sfeertje. Ook hier gaven ze aan dat de wachtrij zo'n 30 tot 40 minuten was maar we konden al wel wat drinken aan de bar dus dat maar gedaan. Frank en Kir aan de Corona en ik aan de cocktails. Heerlijk! 



Na een kwartiertje ging onze buzzer af en kregen we al een tafeltje. Kir had de pasta met kip en asperges en Frank en ik gingen de sirloin steak en spare ribs delen. Kir kreeg een mega bord pasta maar ze vond het zo lekker dat ze echt alles opgegeten heeft. Onze steak was ook heel lekker alleen de spare ribs waren lauw. Normaal sturen wij echt geen eten terug maar dit keer hebben we de spare ribs toch terug gestuurd en na een minuut of 5 kregen we hete spare ribs, zonder eigenlijk een excuses van de ober. Heel vreemd! Het eten was voor de rest echt super lekker, een aanrader! Uiteindelijk hebben we de ober bijna 10% fooi gegeven en toen hoorde we hem tijdens het weglopen dat hij het 'ridiculous' vond en volgens ons ging dat over de fooi die wij gaven. Is het echt zo raar dat we 'maar' bijna 10% fooi gaven terwijl we lauwe spare ribs kregen? Wij vonden het nog best netjes eigenlijk ook omdat we verder geen reactie kregen van de ober. Nu is het 10 uur en typ ik dit blog vanuit de auto onderweg naar huis. We zijn alle drie gesloopt na deze lange dag dus dan kunnen we zo lekker meteen ons bedje in. Het was echt een super dag vandaag! Morgen naar waterpark Wet N Wild en daarna waarschijnlijk nog shoppen en naar old town.             
                                                               
Groetjes van ons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten