vrijdag 16 oktober 2015

Haines City

We hadden besloten om er vandaag eens lekker een relax dag van te maken. Dat betekende dus ook uitslapen, maar helaas was ik om kwart voor 8 gewoon weer wakker.. Daar heb ik thuis nou echt nooit last van;) Frank werd bijna tegelijkertijd wakker en Kir was ook alweer vroeg wakker. Tot zo ver dus het plan om uit te slapen.
Rond een uurtje of half 10 hebben we lekker zelf een ontbijtje gemaakt met een uitsmijter. Heerlijk!
Hierna hebben we snel onze bikini's en zwembroek aangetrokken en zijn we buiten gaan bakken. Het was toch wel erg warm dus Frank het zwembad ingesprongen om af te koelen. Nou hij was meteen goed afgekoeld want het water is toch wel heel erg koud. Kir en ik wilden ook afkoelen maar helden als we zijn duurde het volgens mij bijna een halfuur voordat we echt in het water lagen. Als je er eenmaal in lag was het wel lekker maar voordat je erin ligt...
Heerlijk op onze luchtbedjes in en naast het zwembad liggen zonnen. Smiddags kregen we toch wel weer een beetje trek en laat hier nou aan de overkant het het resort een Burger King zitten.. Frank en ik dus even snel wat aangetrokken en naar de Burger King gereden om voor ons alle drie een burger te halen.
Rond 3 uur half 4 hadden we het wel een beetje gehad met zonnen en zijn we gaan douchen en aankleden. We zijn toen naar Posner Park gereden en zijn even een paar winkels in geweest. Kir heeft een leuk vestje gekocht en Frank en ik niks. Daarna nog even wat boodschappen gehaald voor het avondeten. Frank mocht vanavond aan de bak want we aten lekker vlees van de bbq met sla, tomaten en een meloen. Heerlijk!



Na het eten lekker uitbuiken en bijkomen want zo'n dag niks doen is echt heel erg vermoeiend!
Zometeen denk ik nog even een spelletje doen en dan op tijd naar bed want morgen gaan we naar Universal Studio's dus we moeten er vroeg uit:)

Nog even wat foto's van de villa:








6 opmerkingen:

  1. Het blijft toch wel heel lekker gaan, die vakantie van jullie. Weer helemaal bij gelezen. Keep up the good work!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk verslag maken jullie, ik ben inmiddels bij gelezen:)
    Leuk, Haines City hebben wij ook eens gezeten, fijne WalMart erbij:)
    veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee leest Syllvia! Zeker een ideale locatie Haines City en er zit inderdaad alles wat je nodig hebt. Dank je wel, komt helemaal goed!

      Verwijderen
  3. Kijk lekker een dagje relaxen dat is ook fijn. Mooie villa hebben jullie daar kunnen jullie vast fijn vertoeven. Veel plezier in Universal!
    Groetjes Louise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is zeker een fijne villa zo voor een weekje. Universal was helemaal super!

      Verwijderen