maandag 19 oktober 2015

Haines City - Seaworld


Vanochtend moesten we weer op tijd uit bed want vandaag gingen we naar Seaworld. Even over negenen zaten we in de auto en rond kwart voor 10 kwamen we aan bij Seaworld. We wilden ook wel eens preferred parking doen dus nadat we 5 dollar extra hadden betaald konden we heel decadent onze auto vrij vooraan zetten. Wel grappig om een keertje te doen. Het scheelt volgens mij maar 100 meter lopen, maar goed.. Eenmaal in het park eerst besloten welke show we wanneer wilden zien zodat we een beetje een planning konden maken. Als eerst zijn we naar de Pet's Ahoy show geweest. Een show met honden, katten, een rat, een zwijn, ganzen, duiven, papegaai en een stinkdier. Echt een leuke show en super knap hoe ze die beesten dit allemaal geleerd hebben! Hierna zijn we meteen doorgelopen naar Blue Horizons, de dolfijnen show. Ook echt weer een hele mooie show en wat blijven die dolfijnen toch geweldige beesten! Hierna in Journey to Atlantis geweest, een waterattractie waarin je in een boot zit en naar beneden stort. Vandaag was het eigenlijk bijna de hele dag bewolkt dus we hadden besloten om als mietjes onze poncho's aan te trekken. Achteraf misschien maar goed ook want je kwam er toch aardig doorweekt uit. Ook doordat de mensen die langs de kant staan je voor een kwartje met een waterstraal nat kunnen spuiten. Daarna zijn we naar Antarctica gegaan en daar ga je in een attractie waarbij je uiteindelijk bij de pinguïns uitkomt. De attractie zelf stelde echt niks voor maar het was wel superleuk om de pinguïns te zien en ze kwamen ook echt dichtbij. Enige nadeel is dat je echt in hun verblijf staat en daar is het dus rond het vriespunt. Erg koud als je daar in je korte broek met t-shirt en slippers staat. Hierna was het tijd om wat te eten en hebben we voor de verandering weer eens een burger gehaald. Wat is het eten in Seaworld slecht als je dit vergelijkt met Busch Gardens en Universal! Hierna zijn we naar de Clyde en Seamore show geweest. Een show met een zeeotter en zeehonden. Nadat de show iets meer dan 5 minuten bezig was werd deze stop gezet doordat er een medical emergency in het publiek was. Geen idee wat er aan de hand was maar er stond ineens iets van 10 man personeel en EHBO'ers omheen. De show zou doorgaan nadat de man met een brancard afgevoerd was maar dit duurde toch nog best wel lang en toen werd er omgeroepen dat de show niet door zou gaan en dat je om half 7 naar de volgende show kon komen. Nu vinden wij dit toch al de minste show en we hadden nog genoeg te zien en te doen dus we zijn niet meer terug gegaan. Hierna naar de Shamu show geweest met de orka's. Dat was toch echt wel de beste show van Seaworld vonden wij. Wat een gave en vooral grote beesten zijn dat zeg!
Hierna nog met z'n 3e in wild arctic geweest waarin je eerst in een best wel heftige simulator zit en daarna kom je bij de beluga wales, de walrussen en de zeeleeuwen. Frank is ook nog in beide achtbanen geweest, de Kraken en de Manta. De Manta vond ie wel heel erg gaaf want dan lig je eigenlijk op je buik in de achtbaan, net zoals een rog. 
Verder hebben we natuurlijk nog heel veel andere beesten gezien, manatees, schildpadden, alligators, haaien, flamingo's en ik vergeet er vast nog wel een paar;)
Uiteindelijk was het kwart over 7 toen we het park uitgingen terwijl het park eigenlijk om 7 uur sluit. Dit weekend deden ze ook al volop aan Halloween in Seaworld en kon je ergens een tasje halen en dan kon je op meerdere plekken op het park snoepgoed halen. Echt bizar hoeveel snoep die kinderen kregen! Je kreeg gewoon echt handen vol met bijvoorbeeld zakjes M&M's. Bizar!!
We hadden besloten om vanavond snel een pizza'tje te eten bij Cici's pizza in Posner Park. Toen we daar aankwamen kon je een pizza buffet doen voor 5,99 per persoon! Voor nog geen 20 dollar hadden we dus avond eten en je kon kiezen uit verschillende soorten pizza's, pasta's en een salade buffet! Echt te bizar gewoon.
Op de terugweg zijn we nog langs de Dairy Queen gereden voor een ijsje want daar hadden we expres een plekje voor bewaard;) Nu weer terug in de villa en terwijl ik het blog aan het typen ben zijn Kir en Frank op zoek naar een hotel in Miami want die hebben we nog niet geboekt.
Morgen gaan we nog een keer naar Universal en smiddags misschien nog wel even relaxen;)











X van ons

1 opmerking:

  1. wat een gave dingen doen jullie daar allemaal zeg! En Frank maar sjouwen met al die kledingtassen haha.

    Veel plezier in Miami!

    BeantwoordenVerwijderen