vrijdag 9 oktober 2015

Key West

In het hotel konden we maar tot 9 uur ontbijten dus we moesten er vandaag toch weer redelijk op tijd uit. Het ontbijt hier stelde echt niks voor. Je kon boterhammen roosteren en er lagen droge muffins. We hadden dus allemaal maar een paar geroosterde boterhammen met boter en jam en een droge muffin genomen. Uit het hotel van gister hadden we nog yoghurtjes meegenomen dus die hebben we hierna op onze kamer genomen.
Terug op de kamer hebben we even gekeken wat we vandaag zouden gaan doen. Uiteindelijk hadden we besloten om richting Mallory Square te lopen en daar naar het sea aquarium te gaan. Het was toch nog wel een halfuurtje lopen en het was echt bloedheet! Slim als we zijn waren we natuurlijk weer vergeten om flesjes water mee te nemen.. Dus onderweg bij een souvenir winkeltje maar even snel een flesje water gehaald. Hier zagen we allemaal al super leuke dingen maar we hadden geen zin om hier heel de tijd mee te lopen dus we besloten om op de terugweg nog een keer langs te gaan.
Toen we vlakbij het sea aquarium waren zagen we een cruise schip liggen. Het was de Majesty of the Seas, echt een mega groot schip. Hier natuurlijk even heen gelopen om wat foto's te maken. Daarna via wat winkeltjes naar het sea aquarium gelopen. Toen we aankwamen werden net de haaien gevoerd, wel leuk om even te zien. Ook waren er een paar medewerkers bezig om een grote schildpad schoon te maken en te verzorgen. 2 mannen gingen het water in om de grote schildpad te vangen en dan zijn die beesten toch nog wel heel erg snel! Ze moesten echt worstelen om de schildpad op het droge te krijgen. Op internet stond dat er ook manatees (zeekoeien) in het aquarium waren maar die waren er dus niet.. Best wel jammer.
Uiteindelijk zijn we hier een uurtje geweest want het stelde niet zo heel veel voor. Maar goed het kostte ook maar 15 dollar pp ;)
Na het sea aquarium hebben we op een terrasje voor het cruise schip nog even wat gedronken. Het is hier gewoon echt een paradijs! Super gaaf! We hebben natuurlijk ook echt mazzel met het weer want het is gewoon ruim 30 graden met een strakblauwe lucht.
Aangezien het zo warm was besloten we om terug te gaan naar het hotel om lekker bij het zwembad te liggen. Onderweg nog even langs de souvenir winkel en de eerste keer deze vakantie naar de Starbucks. We hadden al zoveel gelezen over een caramel frappucino dus deze moesten we natuurlijk een keer proberen. Kir vond m super lekker, ik niet zo en Frank heeft m niet geproefd;)
Vlakbij ons hotel zat een Five Guys en ze zeggen dat je hier de lekkerste hamburgers kunt eten. Dus dit vonden we wel een goede plek voor een lunch. We hadden allemaal een bacon cheeseburger genomen, en inderdaad, de burgers waren echt heel erg lekker! En na alleen een burger zit je ook gewoon echt vol.
Hierna hebben we ons snel omgekleed en zijn we het zwembad ingedoken, heeerlijk! Aan het zwembad een spelletje gedaan, muziekje erbij, drankje erbij, life is good!
Hierna zijn we alledrie gaan douchen en zijn we richting Mallory Square gegaan voor de zonsondergang. Echt een gezellig plein met allemaal straatartiesten en een mooie zonsondergang. Frank wilde graag bij het Hardrock Cafe gaan eten dus toen zijn we hier naartoe gegaan. Frank en ik hadden de spare ribs en Kir een club sandwich. Het eten en de service viel ons echt zwaar tegen! Zijn we niet gewend bij het Hardrock Cafe. Het enige goeie daar was het lokale Key West bier voor Frank en Kir en de cocktail voor mij. Hierna zijn we naar Sloppy Joe's bar gegaan omdat Kir en ik hier al veel over hadden gelezen op het Florida Forum. Echt een gezellige bar en wat zijn de Amerikanen toch ook apart volk! Bijna allemaal dronken en kei hard mee schreeuwen met de 2 muzikanten/cabaretiers die op het podium stonden.
Hierna zijn we naar ons hotel gegaan en we gaan zo lekker ons bedje in. Morgen redelijk op tijd eruit want we gaan morgen via de Everglades naar Naples. We vonden Key West alledrie echt een super leuk eiland en zeker een aanrader!

Groetjes van ons vanuit een nog steeds bloedheet Key West!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten